BodyWisdom – Stress (p)

“Jeg hjælper mennesker med stress til at skabe et rum indeni, hvor de mærker ro, livskraft, mere energi og forbundethed til sig selv og andre”.

Det gør jeg med BodyWisdom stress sessioner.

 

Hvad er en BodyWisdom stress session?

BodyWisdom stress sessioner er en tilgang til forandring på det indre og ydre plan, hvor jeg lærer dig at finde ro ved at arbejde gennem kroppen og vejrtrækningen.

Jeg arbejder ud fra en neuroaffektiv tilgang, hvor jeg lærer dig at mærke forskel på tanker (storhjernen), følelser (mellemhjernen) og sanser (krybdyrhjernen). Jeg kombinerer somatic coaching*, med regulering af nervesystemet, vejrtrækningsteknikker, bindevævsbehandling, kropsholdning og “Be Activated”. De enkelte dele er beskrevet herunder, og jeg skræddersyr sessionerne individuelt alt efter hvad du har brug for.

 

Vejrtrækning

Som instruktør i Oxygen Advantage (Vejrtrækningsoptimering) har jeg den mest optimale baggrund for at arbejde med at skabe dybere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning hos den enkelte. Dyb vejrtrækning er den direkte vej til mere ro i nervesystemet og hermed i sin hverdag.

 

Be Activated

Er en signifikant behandling, hvor man via tests og aktivering af udvalgte muskler i kroppen kan påvirke til dyb vejrtrækning, ro i nervesystemet, og ikke mindst sammenhæng mellem kroppens muskelgrupper. Se mere her: ”Be Activated”

 

Regulering af Nervesystemet

Stress er en tilstand i nervesystemet, og derfor er det essentielt at vide, hvordan man selv kan lære at regulere nervesystemet til mere ro og balance i kroppen. Du vil opleve i forløbet, hvordan jeg har fokus på, at min egen ro og evne til at læse det hele menneske som behandler, betyder for forløbets virkning.

 

Somatic coaching

Somatic kommer fra det græske ord – Soma – som betyder helhed. Som ordet beskriver, tager somatisk coaching udgangspunkt i det hele menneske. Det indbefatter vores, krop, nervesystem, fysiologi, biologi og psykologi. Alt hvad der rører sig i os – og omkring os. Den historie vi bærer med os. Ofte når vi taler sammen, så er vores fokus mest i hovedet og ikke i kroppen. Ved brug af somatic coaching kan vi tale om det som sker i kroppen, uden fokus forsvinder op i hovedet, og dermed holde fast i den forandring som skal ske gennem kroppen.

 

Fysioterapi

De fleste mennesker med store eller små stress symptomer har ondt i kroppen.

Jeg kan med min baggrund i fysioterapien differentiere mellem hvilke smerter i kroppen der har udviklet sig til reelle fysiske problemstillinger, og hvilke som bunder i den mentale påvirkning af kroppen.

 

BodyWisdom stress session:
Hver session varer 75 min. og prisen er 1350,- + moms.

Pakke med 3 sessioner 3850,- + moms.

Ved efterfølgende forløb 3550,- + moms.

For private kunder trækkes momsen fra.

Link til onlinebooking

 

 

Hvad er stress?

Når kroppen er stresset, er balancen i nervesystemet påvirket. Den hektiske del af vores nervesystem kører for stærkt, og vi har svært ved at få kontakt til den rolige del af vores nervesystem.

Kroppen finder en måde at give os besked om, at vi skal skrue ned for den hastighed vi lever vores liv på. Det kan være i form at fysisk smerte eller mental udbrændthed. Vi mister kontakten til vores krop. Stress påvirker hormon produktionen i kroppen og hjernen, og kan i værste tilfælde påvirke koncentrationen, hukommelsen, humøret og vores helbred.

Vi gemmer stress i kroppen. For at hele stress i kroppen, skal vi have adgang til den rolige del af nervesystemet. Den adgang får vi bl.a. via. dyb vejrtrækning og aktivering af centrale muskler i kroppens kerne. Dyb vejrtrækning aktiverer vagus nerven som aktiverer den rolige del af nervesystemet. Når jeg hjælper dig med at få adgang til den rolige del af dit nervesystem, bruger jeg bl.a. teknikker fra “Be Activated” systemet. Med de teknikker kan du lære at aktivere vejrtrækningen og dit rolige nervesystem – nemt og enkelt, og dermed starte helingen af din stress.

Hvis du allerede nu har lyst til at arbejde med din vejrtrækning, har du mulighed for at gøre det gennem mit Onlinekursus:

 

Selvhjælp til god vejrtrækning.

Din komplette guide til en dybere vejrtrækning – bedre søvn og bedre sundhed.

Lyt med på denne podcast fra Psykolog Birgitte Sølvstein, hvor hun taler med mig om “Be Activated” og stress.

https://soelvstein.dk/kropsterapi-mod-stress/