Fysioterapi

Sportsfysioterapi, Ortopædkirurgisk optræning, “Be Activated”

Jeg har arbejdet med sportsfysioterapi i 20 år, og har solid erfaring med idrætsskader og forløb efter operationer. Jeg har været ansat 7 år på hospital (Horsens Sygehus og Bispebjerg hospital) og 13 år på klinik (Parkens Fysioterapi) før jeg valgte at blive selvstændig. Jeg har et stort netværk og et godt samarbejde med flere dygtige læger og andre behandlere.

Hvis du er vant til at få behandling hos en fysioterapeut, kommer du nok til at opleve min tilgang lidt anderledes end de fleste fysioterapeuters.

Jeg har den traditionelle baggrund, og har igennem årene tilegnet mig mange forskellige behandlingsteknikker via kurser omhandlende bl.a. : Sportsfysioterapi, Ortopædkirurgisk genoptræning, Mulligan, Massageteknikker, Be Activated, Vejrtrækningteknikker, Træningsprincipper, Tape, Laserbehandling, Bindevævsbehandling/Myofascial release, McKenzie, Traumebehandling, Stresskurser, Akupunktur, Energy Medicine og meget meget andet:-).

Med erfaring over årene er min tilgang blevet mere og mere intuitiv. Jeg vælger stadig undersøgelse og behandling udfra bedste praksis, men jeg har stort fokus på at klarlægge årsagssammenhænge til hvorfor skader opstår. Min erfaring er, at rigtigt mange skader/smerter opstår som en kombination af det liv vi lever, og de fysiske belastninger vi udsætter os selv for.

Grundlæggende tager jeg afsæt i den måde krop, tanker, og nervesystem arbejder sammen på, og hvordan vores liv har indflydelse på det. Jeg arbejder med en kombination af de informationer din historie giver mig, de signaler jeg ser og opfanger hos dig og, dét din krop fortæller mig. Dette sætter jeg ind i en kontekst med bevægeanalyse, træning og manuel behandling.

Mit udgangspunkt er, at en smerte/skade aldrig kan stå alene. Der er altid en årsag til, at vi får ondt i kroppen eller får en skade. Jeg ser det som en meget vigtig del af forløbet, at vi sammen finder frem til årsagen til problemet.

Du får redskaber til både at håndtere den aktuelle skade i form af manuel behandling og træning/øvelser – men også i form af vejledning til håndtering af årsagssammenhænge, som kan spænde vidt fra “ondt i livet”/stress og til forkerte løbesko!

Jeg tilbyder fysioterapeutisk behandling udenfor ydernummer. Selvbetaling eller betaling via sundhedsforsikringer og tilskud fra Sygesikringen Danmark. Første konsultation er altid 1 time, herefter planlægges forløbet efter den enkeltes behov.

Prisen for 1 time er 900,- og prisen for 1/2 time er 500,-.

Kontakt for booking af tid samt yderligere uddybning af indhold.

Jeg træffes nemmest på mail eller sms.