Fysioterapi

“Jeg hjælper mennesker med smerter og skader, til at blive smertefri og få både indre og ydre styrke tilbage”.

 

Holistisk fysioterapi, Sportsfysioterapi,

Ortopædkirurgisk optræning, “Be Activated”

 

Hvad er min erfaring?

Jeg har arbejdet med sportsfysioterapi i 20 år, og har solid erfaring med idrætsskader og forløb efter operationer. Jeg har været ansat 7 år på hospital (Horsens Sygehus og Bispebjerg hospital) og 13 år på klinik (Parkens Fysioterapi) før jeg valgte at blive selvstændig. Jeg har et stort netværk og et godt samarbejde med flere dygtige læger og andre behandlere.

Hvis du er vant til at få behandling hos en fysioterapeut, kommer du nok til at opleve min tilgang lidt anderledes end de fleste fysioterapeuters.

Jeg har den traditionelle baggrund, og har igennem årene tilegnet mig mange forskellige behandlingsteknikker via kurser omhandlende bl.a. : Sportsfysioterapi, Ortopædkirurgisk genoptræning, Mulligan, Massageteknikker, Be Activated, Vejrtrækningteknikker, Træningsprincipper, Tape, Laserbehandling, Bindevævsbehandling/Myofascial release, McKenzie, Traumebehandling, Stresskurser, Akupunktur, Energy Medicine og meget meget andet:-).

 

Hvordan arbejder jeg?

Med erfaring over årene er min tilgang blevet mere og mere intuitiv. Jeg vælger stadig undersøgelse og behandling udfra bedste praksis, men jeg har stort fokus på at klarlægge årsagssammenhænge til hvorfor skader opstår. Min erfaring er, at rigtigt mange skader/smerter opstår som en kombination af det liv vi lever, og de fysiske belastninger vi udsætter os selv for.

Grundlæggende tager jeg afsæt i den måde krop, tanker, og nervesystem arbejder sammen på, og hvordan vores liv har indflydelse på det. Jeg arbejder med en kombination af de informationer din historie giver mig, de signaler jeg ser og opfanger hos dig og, dét din krop fortæller mig. Dette sætter jeg ind i en kontekst med bevægeanalyse, træning og manuel behandling.

Mit udgangspunkt er, at en smerte/skade aldrig kan stå alene. Der er altid en årsag til, at vi får ondt i kroppen eller får en skade. Jeg ser det som en meget vigtig del af forløbet, at vi sammen finder frem til årsagen til problemet.

 

Hvad kan du forvente?

Du får redskaber til både at håndtere den aktuelle skade i form af manuel behandling og træning/øvelser – men også i form af vejledning til håndtering af årsagssammenhænge, som kan spænde vidt fra “ondt i livet”/stress og til forkerte løbesko!

 

Infertilitet.

Jeg har et samarbejde med zoneterapeut Lisbeth Hecksher , som er specialist i behandling af infertilitet. Jeg tilbyder sessioner, hvor jeg arbejder med vejrtrækning og kroppens nervesystem – for at skabe mere ro, hvilket øger chancen for at blive gravid. Derudover laver jeg manuel behandling af relevant muskulatur (udefra).

Jeg har mulighed for at lave Low Level Laser behandling.

 

Pris.

Jeg tilbyder fysioterapeutisk behandling udenfor ydernummer. Selvbetaling eller betaling via sundhedsforsikringer og tilskud fra Sygesikringen Danmark. Første konsultation er altid 1 time, herefter planlægges forløbet efter den enkeltes behov.

Prisen for 1 session (varighed 1 time) er 900,- 

Derudover kan der i et forløb – ved behov – aftales halve sessioner (1/2 time). Her er prisen 500,-.

For nye patienter/klienter:

Link til onlinebooking

Har du allerede en journal hos mig, kontakt mig da for link til onlinebooking.

Ellers er du velkommen til at kontakte mig for booking af tid samt yderligere uddybning af indhold.

Jeg træffes nemmest på mail eller sms.

Få en 5 minutters introduktion til aktivering af dybere vejrtrækning.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.