Fysioterapi

Sportsfysioterapi, Ortopædkirurgisk optræning, “Be Activated”

Jeg har arbejdet med sportsfysioterapi i 20 år, og har solid erfaring med idrætsskader og forløb efter operationer. Jeg har været ansat 7 år på hospital (Horsens Sygehus og Bispebjerg hospital) og 13 år på klinik (Parkens Fysioterapi) før jeg valgte at blive selvstændig.

Jeg har et godt samarbejde med flere dygtige læger og andre behandlere.

Jeg har igennem årene tilegnet mig mange forskellige behandlingsteknikker via kurser omhandlende bl.a. : Sportsfysioterapi, Ortopædkirurgisk genoptræning, Mulligan, Massageteknikker, Be Activated, Vejrtrækningteknikker, Træningsprincipper, Tape, Bindevævsbehandling/Myofascial release, McKenzie, Traumebehanling, Stresskurser, Akupunktur, Energy Medicine og meget meget andet:-).

Grundlæggende tager jeg afsæt i den måde krop, tanker, og nervesystem arbejder sammen på, og hvordan vores liv har indflydelse på det. Jeg tager altid udgangspunkt i at lede efter årsagssammenhænge. Jeg arbejder med en kombination bevægeanalyse, træning og manuel behandling. Mit udgangspunkt er, at en smerte/skade aldrig kan stå alene. Der er altid en årsag til, at vi får ondt i kroppen eller får en skade. Jeg ser det som en meget vigtig del af forløbet, at vi sammen finder frem til årsagen til problemet.

Du får redskaber til både at håndtere den aktuelle skade i form af manuel behandling og træning/øvelser – men også i form af vejledning til håndtering af årsagssammenhænge, som kan spænde vidt fra “ondt i livet”/stress og til forkerte løbesko!

Jeg tilbyder fysioterapeutisk behandling udenfor ydernummer. Selvbetaling eller betaling via sundhedsforsikringer og tilskud fra Sygesikringen Danmark. Første konsultation er altid 1 time, herefter planlægges forløbet efter den enkeltes behov.

Prisen for 1 time er 900,- og prisen for 1/2 time er 500,-.

Kontakt for booking af tid samt yderligere uddybning af indhold.

Jeg træffes nemmest på mail eller sms.