Regulering af nervesystemet

Hvad er healing af nervesystemet?

Healing er grundlæggende bare en overførsel af energi fra en person til en anden.

Vores krop har en masse fysiologiske funktioner som producerer energi. Man kan bl.a. måle at hjertet har en elektromagnetisk udstråling fra kroppen og hver gang hjernen beder en muskel om at trække sig sammen, så er det elektrisk energi som sendes fra hjernen til musklen via nervebaner. Alle vores celler er ladet med positive og negative ioner, blod og lymfevæske pumpes rundt i kroppen.

Når vi gennem livet oplever ting som udfordrer og presser os, så reagerer kroppen og nervesystemet med at spænde op og lave et “panser”. Når kroppen spænder for meget op betyder det, at blod, lymfe og næringsstoffer ikke kan flyde frit længere, og det giver over tid smerter i vores bevægeapparat. Nervesystemet befinder sig i en tilstand af enten kæmp/flugt eller frys og har brug for at blive reguleret tilbage til ro og balance.

Fordi vi mennesker er fysiologiske, biologiske og sociale væsener, så påvirker vi hinandens energi når vi er i samme rum. Det sker helt ubevidst før du når at tænke en tanke. Både uro og ro smitter.

Ved healing af nervesystemet får du muligheden for at få hjælp til at regulere dit nervesystem til mere ro og balance.

Du vil med lette tryk og mine hænder på din krop opleve, hvordan der bliver plads til, at dine spændinger og dit panser kan overgive sig til at give slip. Jeg bruger både dét jeg ser og min intuition til at fornemme hvor i din krop du har brug for healing. På sigt vil du blive bedre til også selv at regulere dit nervesystem, når du har brug for det.

Healing af nervesystemet er en blid behandling med kun meget få ord. Vi har en kort indledende snak hvorefter behandlingen foregår på briksen. Tryk og hænder på kroppen gives udenpå dit tøj.

Sessionen varer en time og jeg anbefaler, at du har mulighed for tage det med ro lidt tid efter sessionen, så du kan integrere det skift som er sket i din krop og dit nervesystem.

Pris for 1 times Healing af nervesystemet er 1125,- incl. moms.

Få en 5 minutters introduktion til aktivering af dybere vejrtrækning.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.