Krop, Kommunikation & Ledelse

Trækker din arbejdsplads vejret hele vejen ned gennem organisationen? Gør du som leder?

  • Får “alle celler” på din arbejdsplads ilt?
  • Får du som leder ilt til “alle dine celler”?
  • Kan din arbejdsplads bevæge sig fremad?
  • Kan den stå fast?

Når du finder svar på de spørgsmål, vil det give dig et grundlæggende fundament for dit nærvær som leder, for arbejdsmiljøet, for dine medarbejdere, og for din arbejdsplads resultater.

Ved foredrag, workshops og individuelle sessioner med ”Krop og Kommunikation” får du en grundlæggende og dyb forståelse for hvordan din krop reagerer når du kommunikerer som leder. Du får en forståelse for, at AL kommunikation er fysiologi i kroppen, og du får redskaber til at bevæge arbejdsmiljøet i en positiv retning. Gode værdier og godt arbejdsmiljø er essentielt for innovation, kreativitet og vækst.

Du får let tilgængelige værktøjer til at påvirke kroppen i en positiv retning

Teknikkerne tager få minutter at anvende, og de skaber en øjeblikkelig forandring i kroppen og beroliger dit nervesystem. Du får en bedre fornemmelse af dit fundament og en mere rolig energi. Jo bedre kontakt vi har til vores fundament, des bedre trænger vores budskab igennem. Du får som leder en klar forståelse af, hvordan din kommunikation uden ord virker på andre, og hvordan du kan bruge kroppen som ressource i din kommunikation. Hvordan du kan arbejde på at forbedre din ro, dit nærvær og din autencitet.

I får som virksomhed en indgående forståelse af, hvordan vi påvirker hinanden via vores vejrtrækning og dermed vores kropssprog, I får redskaber til at ændre dét som ikke fungerer ved at forstå de bagvedliggende årsager til. hvorfor vi kommunikerer som vi gør. Ro, nærvær og autencitet hos den enkelte smitter af på hele virksomheden og dermed også på kreativitet og arbejdsglæde.

Når du får en forståelse for, hvordan din krop fungerer, så den er nærværende, vil du også få en forståelse for hvad der skal til for at en virksomhed fungerer, så den er nærværende.

En virksomhed er en levende organisme – en levende krop som skal trække vejret og bevæge sig for at overleve. Virksomheden skal også arbejde inde fra kernen og ud, så den ikke kollapser.