Krop & stress

“Jeg hjælper mennesker med stress til at skabe et rum indeni, hvor de mærker ro, livskraft, kærlighed og forbundethed”.

Det gør jeg med BodyWisdom stress sessioner.

 

Hvad er en BodyWisdom stress session?

BodyWisdom stress sessioner er en tilgang til forandring på det indre og ydre plan, hvor jeg lærer dig at finde ro ved at arbejde gennem kroppen og vejrtrækningen.

Jeg arbejder ud fra en neuroaffektiv tilgang, hvor jeg lærer dig at mærke forskel på tanker (storhjernen), følelser (mellemhjernen) og sanser (krybdyrhjernen). Jeg kombinerer somatic coaching*, med vejrtrækningsteknikker, bindevævsbehandling, kropsholdning og “Be Activated”.

Hvad er stress?

Når kroppen er stresset, er balancen i nervesystemet påvirket. Den hektiske del af vores nervesystem kører for stærkt, og vi har svært ved at få kontakt til den rolige del af vores nervesystem.

Kroppen finder en måde at give os besked om, at vi skal skrue ned for den hastighed vi lever vores liv på. Det kan være i form at fysisk smerte eller mental udbrændthed. Vi mister kontakten til vores krop. Stress påvirker hormon produktionen i kroppen og hjernen, og kan i værste tilfælde påvirke koncentrationen, hukommelsen, humøret og vores helbred.

Vi gemmer stress i kroppen. For at hele stress i kroppen, skal vi have adgang til den rolige del af nervesystemet. Den adgang får vi bl.a. via. dyb vejrtrækning og aktivering af centrale muskler i kroppens kerne. Dyb vejrtrækning aktiverer vagus nerven som aktiverer den rolige del af nervesystemet. Når jeg hjælper dig med at få adgang til den rolige del af dit nervesystem, bruger jeg bl.a. teknikker fra ”Be Activated” systemet. Med de teknikker kan du lære at aktivere vejrtrækningen og dit rolige nervesystem – nemt og enkelt, og dermed starte helingen af din stress.

Hvis du allerede nu har lyst til at arbejde med din vejrtrækning, har du mulighed for at gøre det gennem mit Onlinekursus:

Selvhjælp til god vejrtrækning.

Din komplette guide til en dybere vejrtrækning – bedre søvn og bedre sundhed.

 

Foredrag om stress.

Ved foredrag om stress får du et indblik i, hvordan kroppen og nervesystemet reagerer, og du får redskaber til at håndtere overbelastning i nervesystemet. Der vil altid være et element af praktisk deltagelse på mine foredrag/workshops, ligesom jeg altid har en briks med til demonstration af, hvordan vi kan bruge kroppen som en ressource i forebyggelse og håndtering af stress.

Infertilitet og stress.

Jeg har et samarbejde med zoneterapeut Lisbeth Hecksher , som er specialist i behandling af infertilitet. Jeg tilbyder sessioner, hvor jeg arbejder med vejrtrækning og kroppens nervesystem – for at skabe mere ro, hvilket øger chancen for at blive gravid. Derudover laver jeg manuel behandling af relevant muskulatur (udefra). Jeg har mulighed for at lave Low Level Laser behandling.

 

BodyWisdom stress session:
Hver session varer 75 min. og prisen er 1350,- + moms.

Link til onlinebooking

 

– Kontakt mig for tilbud/pris i fht foredrag og workshops.

 

* Somatic kommer fra det græske ord – Soma – som betyder helhed. Som ordet beskriver, tager somatisk coaching udgangspunkt i det hele menneske. Det indbefatter vores, krop, nervesystem, fysiologi, biologi og psykologi. Alt hvad der rører sig i os – og omkring os. Den historie vi bærer med os.

Lyt med på denne podcast fra Psykolog Birgitte Sølvstein, hvor hun taler med mig om “Be Activated” og stress.

https://soelvstein.dk/kropsterapi-mod-stress/

Få en 5 minutters introduktion til aktivering af dybere vejrtrækning.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.