Krop og Stress

Når kroppen er stresset, er balancen i nervesystemet påvirket.
Den hektiske del af vores nervesystem kører for stærkt, og den rolige del af vores nervesystem fungerer dårligt. Det påvirker hormon produktionen i kroppen og hjernen. Vi mister kontakten til vores krop. Stress kan i værste tilfælde påvirke koncentrationen, hukommelsen og humøret.
Vi gemmer stress i kroppen. For at hele stress i kroppen, skal vi have adgang til den rolige del af nervesystemet, og det er netop via kroppen vi får adgang til vores nervesystem.Det får vi med dyb vejrtrækning og aktivering af centrale muskler i kroppens kerne.
Dyb vejrtrækning aktiverer vagus nerven som aktiverer den rolige del af nervesystemet.
Ved at bruge ”Be Activated” systemet, kan du lære at aktivere dit rolige nervesystem – nemt og hurtigt, og dermed starte helingen af din stress.

Ved foredrag om stress får du et indblik i, hvordan kroppen og nervesystemet reagerer, og du får redskaber til at håndtere overbelastning i nervesystemet.

Ved de individuelle sessioner arbejder jeg med en kombination af coaching, mentoring og vejledning. Sessionen foregår som en kombination af samtale og stimulering af triggerpunkter
relateret til vejrtrækningen.

 

Følg og like os
Få en 5 minutters introduktion til aktivering af dybere vejrtrækning.

Få en 5 minutters introduktion til aktivering af dybere vejrtrækning.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev.

Tak for tilmeldingen! Du har modtaget en mail.