Det siger andre

CO/PLUS reklamebureau

“Allerede efter min første behandling med “Be Activated” fik jeg fuldstændig løsnet op for min vejrtrækning, så jeg pludseligt kunne trække vejret ned i maven. Det var utroligt befriende. Der er ingen tvivl om, at en dybere vejrtrækning hjælper mig i travle og pressede perioder.

Gaute Høgh, CEO og founder

HBK

Jeg har haft fornøjelsen af at have Annbritt Olsen ude til en work-shop med mit team i Brüel & Kjær. Vi håndterer til dagligt ordrer til hele verden og er en drift-tung afdeling med et meget dynamisk work-load. Ofte med korte deadlines og mange haste-ordrer.

Det var derfor utroligt spændende at lære om hvor meget nervesystemet og vejrtrækningen påvirker os til hverdag. Både teorierne bag – men især også praktikken.
Hvor meget fysikken hænger sammen med psyken og at man ved hjælp af “Be Activated” teknikkerne selv kan mestre og styre rigtig meget. Det er helt konkrete og enkle teknikker, som er nemme at lære, og har en stor effekt – her og nu.

Jeg oplever også at teknikkerne er meget brugbare som leder. Når man træffer vigtige beslutninger. Når man ønsker at kommunikere autentisk, empatisk og med gennemslagskraft. I svære samtaler hvor budskabet er vigtigt at få frem.
I pressede situationer, hvor man har et splitsekund til at agere hensigtsmæssigt. Her gør det en stor forskel at man er tilstede i kroppen og kan rumme andres fokuspunkter uden at gå på kompromis med sine egne.

Det er utroligt spændende og nytænkende værktøjer, som mange kan have brug for i en verden, hvor der stilles høje krav til tempo og robusthed.
Jeg kan derfor varmt anbefale Annbritt i både medarbejder- som ledersammenhænge.

Christa Ratgen Linnetved, manager

Stress forløb – individuelt

Under et langt stressforløb har Annbrit med sine umådeligt kloge hænder og ord hjulpet mig til at finde hjem til mig selv.

Hendes behandlinger har for altid ændret mine tanker om sammenhængene mellem min krop og mit sind til en oplevelse af netop disse sammenhænge – jeg havde glemt, hvordan det er at være i en krop, der kan trække vejret, i en krop med jordforbindelse, i en krop i ro og fuld af ressourser.

Nu ved jeg, hvordan det er; det er en fundamentalt anden væren i verden, og det (og dermed Annbrit) er den største gave, jeg har kunnet give mig selv.

Sisse

Konsulent firma

“Som partner i et større konsulentfirma har jeg i mit daglige arbejde haft stort udbytte af mine forløb hos Annbrit Olsen. I forlængelse af nogle super gode og effektive timer har den sideløbende guidning/coaching fra Annbrit betydet, at jeg i særlige spidsbelastede perioder eller ved forberedelse til en personlig præstation har kunnet bruge de indøvede teknikker og øvelser. Resultatet har været, at jeg i langt højere grad har kunnet mobilisere fokus og koncentration.”

Helen Hilario Jønsson, director og partner

Agile Coach hos Pandora

Jeg har fået en gave for livet med Be-Activated hos Annbrit. Jeg kom egentlig for at få hjælp til smerter i mit højre knæ. Jeg kan ikke løbe, og det ville jeg gerne igen. Jeg har fået en langt bedre kontakt med min krop og mine følelser. Det giver mig mere selvværd, og en langt mere rolig måde at være i verden på. Jeg trækker vejret dybere, og jeg er blevet opmærksom på, hvad det giver mig. Jeg opnår en ro, og udstråler ro. Når jeg mærker uro i kroppen, f.eks. ved nervøsitet kan en dyb vejrtrækning virkelig løsne op. Når jeg underviser, faciliteter og coacher er jeg langt mindre nervøs og mindre urolig i mon krop. Når jeg taler bliver jeg ikke længere afbrudt særligt tit, og jeg oplever andre mennesker lytter mere til, hvad jeg siger. Jeg er også selv mere fokuseret og præcis, når jeg siger noget, og når jeg spørger. Det bliver helt klart en bedre dag, hver dag, når jeg starter med be-activated krops behandlingen. Jeg bruger bare 10 minutter inden jeg står op. Det frigiver energi i kroppen, og gør mig frisk. Til tilfører mig også noget positiv tænkning, en tro på, at det skal nok gå alt sammen. Så jeg bekymrer mig mindre, og derved ser jeg langt flere muligheder/løsninger. Det gør at jeg oplever, at jeg lykkedes med mine ting i højere grad end før. Jeg er nu med be-activated i mit liv mindre kritisk både overfor mig selv og andre, og jeg er mere tilfreds.

Astrid Aaby, Agile Coach

Psykiater

“Jeg oplever, at Annbrit viser stor respekt for mig som person og for de oplevelser jeg har. Mine ord og oplevelser bliver taget for pålydende og Annbrit tager udgangspunkt i mine oplevelser.”

“Jeg har altid haft en masse uro i kroppen og i mit hoved, og jeg har haft en fornemmelse af ikke at kunne få roen ind under huden og ind i kroppen, men at den altid har været uhåndgribelig og flagrende omkring mig. Jeg har gennem flere år prøvet at meditere på flere måder, det har aldrig rigtig kunnet komme dybt ind i min krop, og haft en længerevarende virkning.
Det er en befrielse at have fundet en metode, som jeg selv kan bruge og som virker.”

“Når jeg får en følelse af at være meget oppe i mine tanker og i mine bekymringer – trykker jeg mig på brystbenet, og så får jeg en fornemmelse af at der er kontakt til mine fødder og min vejrtrækning – og så indfinder roen sig, og jeg bliver mindet om, at jeg er andet end mine tanker og bekymringer.

Det gør at mit liv bliver mere enkelt.”

Anonym