Annbrit Olsen

Jeg er uddannet fysioterapeut i slutningen af 1990 érne. I mine tidlige år som fysioterapeut har jeg været omkring mange forskellige specialer, men har igennem årerne målrettet specialiseret mig i sportsfysioterapi og ortopædkirurgiske problemstillinger.

Gennemgående for mit arbejde helt fra starten som nyuddannet har været, at jeg ser mennesker i helheder og sammenhænge.

Efter nogle år, hvor jeg havde arbejdet med traditionel fysioterapi blev det mere og mere klart for mig, at der stort set altid var noget underliggende på spil når mine patienter kom med smerter og skader. Jeg begyndte at interessere mig for relationen mellem behandler og patient/klient og dykkede ned i hvilken påvirkning tilstanden i nervesystemet har på skader samt hvilken betydning tidligere traumer (store og små) har for heling af skader og smerter.

Det resulterede bl.a. i at jeg tog en Erhvervsmaster i Kommunikation og Coaching med speciale i filosofisk ledelse hos Copenhagen Coaching Center, og det har ledt mig til den måde jeg idag har bygget min virksomhed op på.

Kroppen, nervesystemet og sanserne er den nemmeste vej ind til forandring både når det gælder skader, stress og måden vi kommunikerer på. De seneste år har jeg udviklet metoden “BodyWisdom” som koncept, hvor jeg blander min viden og erfaring som en tilgang til både skadesramte, stress ramte, ledere og mennesker som ønsker at flytte sig i livet.

Jeg holder meget af at se mennesker gennemgå store og små transformationer, og det er vigtigt for mig, at man går ud af min dør med en større indsigt end da man kom.

Jeg trives selv i at flytte mig og få større indsigt og visdom. Jeg passer på mit eget nervesystem ved at bade i havet året rundt, meditere, gå ture og have dybe samtaler med nære venner.

 

 

Selvhjælp til god vejrtrækning.

Din komplette guide til en dybere vejrtrækning – bedre søvn og bedre sundhed.

Annbrit Olsen

Sportsfysioterapeut, Master i coaching og filosofisk ledelse.